2400 Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 7/d. metalufix@metalufix.com

Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja

Rögzítőrendszer tervezés:

Munkatársaink több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a különböző homlokzatburkolati rendszerek tervezése és gyártása területén. Ez a tapasztalat ad alapot arra, hogy a legtöbb rögzítéstechnikai problémát megfelelő műszaki színvonalon, költséghatékonyan, és a lehető legrövidebb határidővel meg tudjuk oldani. Rögzítőrendszereink az eddigi tapasztalatok alapján lettek kifejlesztve, megoldást nyújtva a legtöbb rögzítési problémára. 

Speciális tartóelemek tervezése:

Minden épületen előfordulhat, hogy eddigiektől eltérő speciális rögzítőrendszert kell alkalmazni. Cégünk vállalja a speciális rögzítési csomópontok, illetve a tartóelemek  statikai számításának elkészítését, dokumentálását a legújabb Európai Uniós szabványnak megfelelő EUROCODE szerint.

Műszaki dokumentáció elkészítése:

Az általunk szállított rögzítő elemekhez elkészítjük a rögzítési csomópontokat, elhelyezési terveket, mellékeljük a felhasznált alapanyagok műbizonylatait, kiállítjuk a teljesítmény nyilatkozatot.

Rögzítőrendszer gyártás:

A rögzítőelemeket saját gyártóüzemünkben készítjük el. Jelentős gyártástechnológiai fejlesztés eredményeképpen nem csak az általános acélszerkezeti gépek álnak rendelkezésre, hanem forgácsoló gépek is (marógép, esztergagép, menethengerítő). Ennek köszönhetően a speciális alkatrészek és tartozékok is saját gyártásban készülnek. 

Kiszállítás:

Cégünk vállalja a rögzítőelemek, és tartozékok építési területre szállítását.