2400 Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 7/d. metalufix@metalufix.com

Üdvözöljük oldalunkon

Cégünk fő profilja a homlokzatburkolati rögzítő rendszerek tervezése, és gyártása.

ÉMI Nonprofit Kft.Az általunk gyártott rögzítő rendszereket az ÉMI Nonprofit Kft. minősítette, így azok  Nemzeti Műszaki Értékeléssel (NMÉ) rendelkeznek.

A tervezést munkatársaink sok éves e területen szerzett tapasztalataira alapozva saját tervezőirodánkban végezzük. A tartóelemek speciális elemeit saját műhelyünkben gyártjuk le, illetve itt történik a rögzítő rendszerhez szükséges tartozékok raktározása is. Igény esetén vállaljuk a rögzítő elemek építési területre szállítását

Homlokzati téglaburkolat rögzítésére egy olyan egyedülállóan új típusú konzolrendszert fejlesztünk ki, mely megoldja azt a problémát, amit az egyenetlen háttérfalazat okoz.

Kerámia homlokzatburkolat tartórendszerünk egy alumínium vázszerkezet, amely speciális, szintén általunk fejlesztett, és gyártott tartó- és kitámasztó elemekből, a hozzá csatlakoztatott - kerámia típusához illeszkedő - sínrendszerből épül fel. Nagy előnye más gyártók által forgalmazott rendszerrel szemben, hogy a rövid határidejű szállítások nem igényelnek nagy raktárkészletet. Rendkívül rugalmasan, gyorsan gyártható az összes konzol méret. Ez biztosítja a rövidebb szállítási határidőt, és a kedvezőbb előállítási költséget.

Természetes kőlapburkolat rögzítő rendszerünk gyártásánál a nagyfokú automatizálásra helyeztük a hangsúlyt. Ezzel elértük, hogy a tartóelemeket versenytársainknál rövidebb határidővel, és kedvezőbb áron tudjuk szállítani megrendelőinknek.

Cégünknél jelentős fejlesztés zajlott le pályázati támogatás segítségével.

Fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdés, megoldandó feladat, probléma adódik, kérjük, forduljanak bizalommal hozzánk. Tudásunk, tapasztalatunk, megbízható üzleti magatartásunk a záloga partnereink teljes megelégedettségének.